Gefu - Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu

Gefu
G-21900
2 Przedmioty
79,00 zł
Ilość
Produkt dostępny

Dostawa od 18,00 zł
Wyświetl koszt wysyłki
  14 dni na zwrot
  Autoryzowany partner producenta
  Masz pytania? Napisz!
Opis

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w  zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur:

  • Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
  • Wołowina medium: 60°C-63°C
  • Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
  • Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
  • Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C

- termometr do gotowania metodą sous vide, 
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
-  szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C-  odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja

Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm

Szczegóły produktu
G-21900
2 Przedmioty

Opis

  • 5.000000
  • 22.000000
  • 22.000000