Gefu - Termometr do gotowania sous vide SEGURO Gefu

Gefu
G-21900
2 Przedmioty
79,00 zł
Ilość
Produkt dostępny

Dostawa od 18,00 zł
Wyświetl koszt wysyłki
  14 dni na zwrot
Opis

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.

Metoda gotowania sous vide stała się ostatnio bardzo popularna. W gotowaniu tym kluczowe znaczenie ma temperatura wody, a za sprawą tego termometru można ją bardzo precyzyjnie określić i utrzymać na stałym poziomie.Temperatura, w której chcemy gotować jest ustawiana w  zależności od tego, jaki stopień soczystości i miękkości potrawy chcemy uzyskać. Poniżej prezentujemy standardowe zakresy temperatur:

  • Wołowina medium-rare: 54.4°C-59°C
  • Wołowina medium: 60°C-63°C
  • Pierś z kurczaka: 60°C-66°C
  • Soczysta, krucha wieprzowina: 52°C-68°C
  • Tradycyjna ryba: 50°C-55.5°C

- termometr do gotowania metodą sous vide, 
- idealny do ryb, wołowiny, wieprzowiny i drobiu,
-  szybki i łatwy w obsłudze, czas pomiaru ok. 10- 15 sekund,
- skala pomiarowa od 30 do 90°C-  odstępy 1- stopniowe,
- dokładność pomiaru: 58-85° C + 1,5°C,
- wysokiej jakości stal nierdzewna,
- produkt nadaje się do mycia w zmywarce,
- 5- letnia gwarancja

Wymiary:
Średnica: 22 cm
Długość: 5 cm

Szczegóły produktu
G-21900
2 Przedmioty

Opis

  • 5.000000
  • 22.000000
  • 22.000000