Zwilling - Professional S - nóż do filetowania 18 cm. 31020-181
Nóż przeznaczony dofiletowaniah rodzajów mięs, np.: wołowiny czy wieprzowiny.
Ostrze:
-
- specjalna, wysokowęglowa stal FRIDOUR – hartowana lodem
- fabrycznie ostrzone od czubka aż po koniec pod kontrolą lasera
- przebiega przez całą długość noża – aż do końca rękojeści
Rękojeść:
- czarny, potrójnie nitowany ABS – materiał twardy, gładki i wytrzymały
- gładkie połączenie między ostrzem i rękojeścią, bez szczelin i zgrubień
- doskonałe wyważenie zapewnia bezpieczeństwo i wygodę użytkowania
- Długość ostrza: 18 cm.
Professional S to bardzo rozbudowana seria marki Zwilling, charakteryzująca się klasycznym wyglądem i świetnym wykonaniem. W asortymencie znajdziemy noże różnego przeznaczenia, od tych do obierania, poprzez noże do trybowania aż po Santoku. Jak wszystkie produkty tej marki, również Professional S zostały wykonane z opatentowanej przez firmę stali nierdzewnej 18:10. Ostrze noży kute jest z jednego kawałka stali i idzie przez całą rękojeść, wykonaną z bardzo trwałego i twardego tworzywa ABS a całość zespolona jest trzema nitami. Cała seria zadowoli zarówno kucharzy-amatorów jak i profesjonalnych szefów kuchni.
Inne produkty z tej samej kategorii