Smeg Professional Foodservice SPO5L2S
Napisz opinię
SPO5L2S
31 365,00 zł
3,136.50
zł x 10 rat 0% RRSO
14 dni na zwrot
Autoryzowany partner producenta
Masz pytania? Napisz!
SPO5L2S
Grupa produktowa | Piece | |
Subfamily | Combi steamer oven 5 trays GN1/1 | |
Rodzaj pieca | Profesjonalny piec konwekcyjno-parowy Galileo | |
Moc przyłączeniowa | 400 V 3N~ / 17 A / 8 kW / 50-60 Hz | |
Maksymalna głębokość z otwartymi drzwiami | 1581 mm | |
Regulowane nóżki | Tak | |
Waga netto | 90,000 kg | |
Product dimensions WxDxH | 790x833x645 mm |
Dystrybucja
Rozwiązania | Hotele; Restauracje; Piekarnie - Ciastkarnie; Przemysł mrożonych wyrobów piekarniczych; Sprzedaż detaliczna żywności; Zdrowie i opieka; Catering i Instytucje |
Linia wzornicza
Kolor | Stal nierdzewna / Czarny | |
Drzwi z paskami ze stali nierdzewnej | Tak | |
Wyświetlacz TFT | Cyfrowy TFT, dotykowy, 7 cali |
Kolor wyświetlacza cyfrowego | Multikolor | |
Panel przedni | Szkło / Stal nierdzewna | |
Logo | Smeg nadrukowany |
Sterowanie
Programy edytowalne | 512 max. | |
Przepisy | > 100 | |
Programowanie minut | od 1 minuty do 23 godzin 59 minut na krok | |
Kroki pieczenia | 8 | |
Opóźnienie startu | Tak; Nie | |
Nagrzewanie wstępne | Tak |
Funkcja podtrzymywania | Regulowana | |
Szybkie schładzanie | Tak | |
Regulacja komina | Automatyczny | |
Programy mycia | Tak | |
Dane HACCP | Tak | |
Autodiagnostyka | Tak |
Programy / Funkcje
Funkcje pieczenia
Termoobieg
Direct Steam
Para nasycona
Sonda punktowa + Δ t
Pieczenie kombinowane
Próżnia niskotemperaturowa
Grill
Wyrastanie ciasta
|
|
Regulacja prędkości wentylatora
Regulowana prędkość wentylatora w procentach od 50 do 100%
|
|
System mycia:
Automatyczne / samoczynne mycie
|
Opcje
Rozwiązania | K510X |
Akcesoria standardowe
Sonda | Sonda wielopunktowa (4-punktowa), zewnętrzna |
Podłączenie elektryczne
Wtyczka | Brak |
Konstrukcja
Materiały pieca | Stal nierdzewna / szkło / tworzywo sztuczne | |
Wymiary komory | 670x560x420 mm | |
Materiał wewnętrznej komory | Stal nierdzewna | |
Liczba półek | 5 GN1/1 | |
Prowadnice blach | Stal nierdzewna AISI 304 | |
Zestaw adapterów do blach 600x400 mm | Tak | |
Odległość między prowadnicami | 70mm GN1/1 - 90mm 600x400 | |
Konstrukcja drzwi | Potrójna szyba | |
Otwieranie drzwi | Boczne - zawias po lewej stronie | |
Typ uchwytu | Obrotowy | |
Wewnętrze szkło | Otwierane za pomocą zawiasu | |
Moc silnika wentylatora | 200W | |
Obroty silnika | Progresywny % | |
Obroty silnika przy standardowej prędkości | 2850 obr./min | |
Obroty silnika przy niskiej prędkości | 1425 obr./min | |
System bezpośredniego nawilżania dla każdego wentylatora | Tak | |
Poziom nawilżania | Automatyczny / Procentowo progresywny | |
Otwarty bojler | Tak | |
Średnica odpływu | 1"1/2 - 40 mm Ø |
Położenie wydechu | Tył | |
System chłodzenia | Tak | |
Ustawienie czasu | Elektroniczny | |
Zakres temperatur | 30-270°C | |
Alarm zakończenia cyklu | Tak | |
Zabezpieczenie / wyłączenie elementu grzejnego przy otwartych drzwiach | Tak | |
Manualny reset termostatu bezpieczeństwa | Tak | |
Zdejmowany deflektor | Tak | |
Typ detergentu | Ciecz | |
Zbiornik na detergent | Tak, wbudowany i chowany (3 l) | |
Włączenie oświetlenia przy otwartych drzwiach | Tak | |
Oświetlenie | 1 lampa LED | |
Moc oświetlenia | 3,6 W | |
Port USB | Tak | |
Instalacja wodna | Tak | |
Liczba wejść do wody | 1 | |
Długość przewodu zasilającego | 170 cm | |
Tylny panel | Galwanizowane | |
Klasa wodoszczelności IPX | IPX4 |
Not included accessories
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
|
|||||
|
Symbols glossary (TT)
Prędkość wentylatora regulowana w zakresie od 50 do 100% prędkości. | Mycie automatyczne | |||
Suchy gorące powietrze dla doskonałego grillowania | Sonda punktowa + Δ t: Pieczenie z wykorzystaniem sondy rdzeniowej poprzez zastosowanie różnicy temperatur (Δ t) | |||
Termoobieg | Wyrastanie ciasta | |||
Para wytwarzana przez wtrysk wody do wentylatora i odparowanie na elemencie grzewczym. | Para wodna powstająca w wyniku wrzenia w komorze piekarnika | |||
Gotowanie łączone na parze i z gorącym powietrzem | Niska temperatura gotowania sous-vide |
Opis
- 0.00000
- 0.00000
-
RekomendacjaSzefowKuchni
SMEG_oficjalny_partner
TestowaneWPosladkiejAkademiiKulinarnej
WybieranyPrzezSzefowKuchni
Inne produkty z tej samej kategorii