Staub - patelnia do ślimaków 24 cm, czarny
Dzięki okrągłemu naczyniu z sześcioma otworami w szybki i łatwy sposób przygotujesz wykwintne dania ze ślimakami w roli głównej. Ten praktyczny pomocnik sprawi, że nawet najbardziej charakterystyczne dla kuchni francuskiej dania ugotujesz niczym prawdziwy profesjonalista. Delikatnie podniesiony rant umożliwia ich zapiekanie w serze bądź w przepysznym, aromatycznym maśle ziołowym. To czarne, wygodne naczynie o średnicy 14 cm wykonane zostało z litego żeliwa, będącego prawdziwym klasykiem wśród naczyń do pieczenia. Sprawia, że przyrządzane ślimaki ugotują się równomiernie i szybko nawet w amatorskiej kuchni. Wygodne uchwyty umożliwiają łatwe przenoszenie oraz serwowanie potraw bezpośrednio na stole. Dzięki naczyniu do ślimaków Staub przeniesiesz kawałek Francji do swojego domu, zachwycając prawdziwymi delikatesami.
CECHY SZCZEGÓLNE
- Trwałe i łatwe w pielęgnacji żeliwo
- 6 otworów umożliwiających łatwe i szybkie przygotowanie ślimaków
- Czarna, matowa powłoka trwała i doskonała do zapiekania
- Może być stosowane w piekarniku oraz na wszystkich rodzajach kuchenek
- Idealne do ślimaków i innych słodkich lub słonych przekąsek
WYMIARY
Średnica: | 14 cm |
Wysokość: | 2.8 cm |
Długość: | 19 cm |
Masa: | 0.75 kg |
Szerokość: | 14.7 cm |
Inne produkty z tej samej kategorii